28.03.2023

Workshop στις 29/3 με θέμα «Η Νέα Έκδοση ISO 27001:2022»

Είσαι και εσύ επαγγελματίας στο χώρο της κυβερνοασφάλειας; Τότε δώσε προσοχή!

Η PRIORITY διοργανώνει ένα δωρεάν online workshop με θέμα το ISO 27001, το διεθνές πρότυπο για τη διαχείριση της ασφάλειας πληροφοριών.

Στο συγκεκριμένο workshop, θα μάθετε λεπτομερώς για το ISO 27001, συμπεριλαμβανομένων των βέλτιστων πρακτικών για την εφαρμογή και τη διατήρηση ενός αποτελεσματικού συστήματος διαχείρισης ασφάλειας πληροφοριών (ISMS). Οι εξειδικευμένοι ομιλητές μας θα σας καθοδηγήσουν στα βασικά στοιχεία του προτύπου, από τις εκτιμήσεις κινδύνου έως τη διαχείριση συμβάντων.

Είτε θέλετε να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο είτε προετοιμάζεστε για την πιστοποίηση ISO 27001, αυτό το workshop είναι ιδανικό για εσάς. Επιπλέον, είναι εντελώς δωρεάν και θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, έτσι ώστε να μπορείτε να συμμετέχετε από οπουδήποτε στον κόσμο.

Μη χάσετε αυτήν την ευκαιρία να επεκτείνετε την τεχνογνωσία σας στον τομέα της κυβερνοασφάλειας και να μάθετε από ειδικούς του κλάδου.

Εγγραφείτε τώρα για το δωρεάν διαδικτυακό μας εργαστήριο ISO 27001 συμπληρώνοντας την ακόλουθη πλατφόρμα: https://bit.ly/3JSKSl8