Διενέργεια gap analysis και υποστήριξη στον σχεδιασμό εγκαταστάσεων τροφίμων από πλευράς υγιεινής
Καθοδήγηση στην εφαρμογή αρχών HACCP και απαιτήσεων προτύπων από το αγρόκτημα μέχρι την λιανική πώληση τροφίμων και την εστίαση
Καθοδήγηση στα θέματα ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων, επισήμανσης τροφίμων, καταπολέμησης της νοθείας και αποφυγής δολιοφθοράς/ κακόβουλης επιμόλυνσης
Ευαισθητοποίηση και εκπαίδευση του προσωπικού με σεμινάρια και ειδικά σχεδιασμένα e-learning
Παροχή υπηρεσιών ενημέρωσης επί αλλαγών νομικού και κανονιστικού πλαισίου
Ανάπτυξη Συστημάτων Διαχείρισης για την απόκτηση των πιστοποιήσεων ISO 22000, IFS, BRC, FSSC 22000, κ.α.
Διενέργεια επιθεωρήσεων υγιεινής
Επιθεωρήσεις δευτέρου μέρους σε προμηθευτές
Επιθεωρήσεις FDA
Παροχή του εξειδικευμένου λογισμικού ISO Manager, της GRC πλατφόρμας μας eQualSuite, που αυτοματοποιεί την παρακολούθηση των συστημάτων διαχείρισης ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων και διευκολύνει τον ρόλο των εμπλεκόμενων στελεχών