Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν:

arrow

  • Διενέργεια gap analysis και υποστήριξη στον σχεδιασμό εγκαταστάσεων τροφίμων από πλευράς υγιεινής 
  • Καθοδήγηση στην εφαρμογή αρχών HACCP και απαιτήσεων προτύπων από το αγρόκτημα μέχρι την λιανική πώληση τροφίμων και την εστίαση 
  • Καθοδήγηση στα θέματα ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων, επισήμανσης τροφίμων, καταπολέμησης της νοθείας και αποφυγής δολιοφθοράς/ κακόβουλης επιμόλυνσης 
  • Ευαισθητοποίηση και εκπαίδευση του προσωπικού με σεμινάρια και ειδικά σχεδιασμένα e-learning 
  • Παροχή υπηρεσιών ενημέρωσης επί αλλαγών νομικού και κανονιστικού πλαισίου 
  • Ανάπτυξη Συστημάτων Διαχείρισης για την απόκτηση των πιστοποιήσεων ISO 22000, IFS, BRC, FSSC 22000, κ.α. 
  • Διενέργεια επιθεωρήσεων υγιεινής 
  • Επιθεωρήσεις δευτέρου μέρους σε προμηθευτές 
  • Επιθεωρήσεις FDA 
  • Παροχή του εξειδικευμένου λογισμικού ISO Manager, της GRC πλατφόρμας μας eQualSuite, που αυτοματοποιεί την παρακολούθηση των συστημάτων διαχείρισης ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων και διευκολύνει τον ρόλο των εμπλεκόμενων στελεχών