ISO 22000– οι απαιτήσεις για την ασφάλεια των τροφίμων της νέας έκδοσης

Πέραν της νομικής υποχρέωσης, η εφαρμογή επαρκών ελέγχων και μέτρων διαχείρισης των κινδύνων για την ασφάλεια των τροφίμων είναι προς το συμφέρον κάθε επιχείρησης που δραστηριοποιείται στην αλυσίδα τροφίμων. Το ISO 22000 με τη νέα έκδοση του 2018 αποτελεί το πλέον αναγνωρισμένο πρότυπο για τις βέλτιστες πρακτικές στον τομέα. Το σεμινάριο ISO 22000  βοηθά τους συμμετέχοντες με πρακτικές συμβουλές και πραγματικά παραδείγματα, να εφαρμόσουν το ISO 22000:2018 ή να αναβαθμίσουν στη νέα έκδοση το ήδη υφιστάμενο Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων στην επιχείρησή τους.

ISO 22000– οι απαιτήσεις για την ασφάλεια των τροφίμων της νέας έκδοσης

workshop language icon

Παραδοτέο υλικό:
Εκπαιδευτικό υλικό και αρχείο με τα key points για την μετάβαση στη νέα έκδοση

workshop language icon

Διάρκεια:
8 ώρες

workshop language icon

Τρόπος Υλοποίησης:
Δια ζώσης, Εξ αποστάσεως

Στόχος σεμιναρίου:

Η γνώση των απαιτήσεων του νέας έκδοσης του προτύπου.

Εκπαιδευτικό αποτέλεσμα:

Η ανάπτυξη ενός πλάνου ενεργειών για την αποτελεσματική εφαρμογή ενός Συστήματος Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων κατά ISO 22000:2018.

Σε ποιους απευθύνεται:

Σε υπεύθυνους ασφάλειας τροφίμων και σε στελέχη βιομηχανιών τροφίμων και μαζικής εστίασης που έχουν θέσεις ευθύνης στην παραγωγή, την διανομή, την εμπορία και την παράθεση των τροφίμων.

Περιεχόμενα:

• Εισαγωγή στο πρότυπο – Ορισμοί
• Ανάλυση επιχειρησιακού περιβάλλοντος- Case study
• Ανάλυση απαιτήσεων
• Σημεία προσοχής κατά τη μετάβαση στο νέο πρότυπο