Άμυνα τροφίμων: τι είναι και πώς επιτυγχάνεται

Η αποτελεσματική άμυνα των τροφίμων από εσκεμμένη επιμόλυνση αποτελεί ζητούμενο από μεγάλους πελάτες, ιδιαίτερα του εξωτερικού. Το σεμινάριο Άμυνα τροφίμων παρουσιάζει  τα βασικά συστατικά και τις καλές πρακτικές της άμυνας τροφίμων και να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να εφαρμόσουν ένα σχέδιο προστασίας των τροφίμων, σύμφωνα με τις απαιτήσεις των αναγνωρισμένων πρωτοκόλλων της GFSI και του FDA.

Άμυνα τροφίμων: τι είναι και πώς επιτυγχάνεται

workshop language icon

Παραδοτέο υλικό:
Εκπαιδευτικό υλικό και χρήσιμα link

workshop language icon

Διάρκεια:
4 ώρες

workshop language icon

Τρόπος Υλοποίησης:
Δια ζώσης, Εξ αποστάσεως

Στόχος σεμιναρίου:

Η γνώση και κατανόηση των πλέον σύγχρονων καλών πρακτικών για την άμυνα τροφίμων.

Εκπαιδευτικό αποτέλεσμα:

Η δημιουργία ενός σχεδίου προστασίας τροφίμων για την αντιμετώπιση των απειλών από εσκεμμένη επιμόλυνση.

Σε ποιους απευθύνεται:

Σε υπεύθυνους ασφάλειας τροφίμων και σε στελέχη επιχειρήσεων τροφίμων που έχουν θέσεις ευθύνης στην παραγωγή, την διανομή και την εμπορία των τροφίμων.

Περιεχόμενα:

• Εισαγωγή στην Άμυνα Τροφίμων (Food defense).
• Ανάλυση Μεθοδολογίας
• Στρατηγικές για διαχείριση της ευπάθειας
• Ολοκληρωμένο σύστημα άμυνας τροφίμων