loader

Ποιοί είμαστε

Σχετικά με την PRIORITY ΑΕ

Η PRIORITY ΑΕ (www.priority.com.gr) ιδρύθηκε το 1995 και έχει καθιερωθεί ως κορυφαία εταιρεία συμβούλων οργάνωσης, πληροφορικής και εκπαίδευσης στην Ελλάδα με εξειδίκευση στη βελτιστοποίηση διαδικασιών, τη συμμόρφωση με κανονιστικές απαιτήσεις και πιστοποιήσεις, τις υπηρεσίες IT Governance (Cyber Security, Business Continuity, GDPR, ITSM, Data Management), την υιοθέτηση των κριτηρίων ESG (Environmental, Social and Governance), την αυτοματοποίηση εταιρικών διαδικασιών με εξειδικευμένες λύσεις λογισμικού, την υποβολή & διαχείριση επενδυτικών φακέλων (Προγράμματα ΕΣΠΑ, Αναπτυξιακός Νόμος, Ταμείο Ανάκαμψης) και τη διαχείριση και ωρίμανση δημόσιων έργων. Με γραφεία σε Αθήνα και Λευκωσία και με περισσότερα από 75 στελέχη έχει ολοκληρώσει με επιτυχία πάνω από 4.000 έργα σε ένα ευρύ πελατολόγιο 1.300 εταιρειών (περιλαμβάνει τις 44 από τις Top 100 εταιρείες της λίστας Forbes), ενώ παρουσιάζει μέσο ρυθμό ανάπτυξης 26% την τελευταία τετραετία, κλείνοντας το 2021 με έσοδα πάνω από 3,5 εκατ. €. Από το 2005 αναπτύσσει το δικό της ιδιόκτητο λογισμικό αυτοματοποίησης επιχειρησιακών διαδικασιών eQualSuite, το οποίο εξελίσσει και επεκτείνει διαρκώς. Σήμερα διαθέτει μια ευρεία γκάμα λύσεων λογισμικού, με κυρίαρχη την πλατφόρμα eQualSuite, τη μοναδική ελληνική λύση Governance, Risk και Compliance (GRC), ενώ αντιπροσωπεύει διεθνείς εταιρείες λογισμικού, στους τομείς Cyber Security, Business Process Management, Vendor Management, Workflow & Document Management, Chatbot, VR, κ.α.

 

Γραφείο Ελλάδας:

Λεωφ. Σοφοκλή Βενιζέλου 49-51, Λυκόβρυση, 141 23, Αθήνα

T +30 210 2509900 | [email protected] | www.priority.com.gr

Γραφείο Κύπρου:

Λεωφ. Λεμεσού 67, Vision Tower, 2oς Όροφος, 2121, Λευκωσία

T +357 22679339 | [email protected] | www.priorityconsultants.com.cy

 

Οι αξίες μας

Είμαστε μία από τις μεγαλύτερες και ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες συμβούλων στην Ελλάδα και μεταφέρουμε την επιτυχία μας σε όλο και περισσότερες χώρες.

Είμαστε ταυτισμένοι στο μυαλό όλων με την καινοτομία, την αξιοπιστία, την ακεραιότητα των ανθρώπων μας και την επιτυχία των έργων και των λύσεών μας, υπερέχοντας έναντι οποιουδήποτε ανταγωνιστή μας.

Καθημερινά βελτιώνουμε τη ζωή των εργαζομένων, των πελατών μας και των συνεργατών μας και συνεισφέρουμε στο καλό των συνανθρώπων μας.

Η αποστολή μας

Η βελτίωση της ζωής όλων των εμπλεκομένων με την PRIORITY – των εργαζομένων, των πελατών μας και των συνεργατών μας – και η συνεισφορά – επιστροφή αξίας στην κοινωνία, όπου δραστηριοποιούμαστε με φυσική παρουσία.

Η Ιστορία μας

1991
1995
1998
2001
2002
2004
2005
2006
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
Ο θεμελιωτής της PRIORITY Κωνσταντίνος Αναστασάκης ολοκληρώνει μία από τις 3 πρώτες πιστοποιήσεις συστημάτων διοίκησης ποιότητας ISO 9001 στη χώρα μας.
Ιδρύεται η PRIORITY.
Πρωτοπορούμε αναλαμβάνοντας καινοτόμα για την εποχή τους έργα:
•HACCP σε βιομηχανία τροφίμων.
•CE Mark σε βιομηχανικό εξοπλισμό
•Περιβαλλοντικά συστήματα ISO 14001 & EMAS σε χημική βιομηχανία
•Συστήματα Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία κατά OHSAS 18001, το οποίο αποτελεί τον πρόδρομο του προτύπου ISO 45001, στον κατασκευαστικό τομέα.
Η PRIORITY μετατρέπεται σε Α.Ε.
Την πρώτη χρονιά λειτουργίας του ΕΣΥΔ, ολοκληρώνουμε μία από τις πρώτες διαπιστεύσεις εργαστηρίου στη χώρα μας κατά ΕΝ 45001, πρόδρομο του ISO 17025.
Αναλαμβάνουμε το πρώτο μεγάλο έργο στον Δημόσιο Τομέα (Πολυκλινική Ολυμπιακού Χωριού).
Υλοποιούμε την πρώτη εγκατάσταση του λογισμικού eQualSuite, ένα λογισμικό αυτοματοποίησης επιχειρησιακών διαδικασιών, το οποίο από τότε εξελίσσουμε και επεκτείνουμε διαρκώς.
Ολοκληρώνουμε το πρώτο μας 5ημερο σεμινάριο επικεφαλής επιθεωρητών IRCA σε στελέχη επιχειρήσεων.
Ολοκληρώνουμε το πρώτο σύστημα διαχείρισης ασφάλειας πληροφοριών στην Ελλάδα, το οποίο πιστοποιείται κατά ISO 27001 από ξένους επιθεωρητές. Δημιουργείται το Tμήμα Cybersecurity της εταιρείας.
Γιορτάζουμε την επιτυχή ολοκλήρωση 1000 συμβουλευτικών έργων.
Ολοκληρώνουμε το πρώτο σύστημα διαχείρισης υπηρεσιών πληροφορικής (ITSM) στον τραπεζικό κλάδο, το οποίο πιστοποιείται κατά ISO 20000 από ξένους επιθεωρητές.
Διαθέτουμε στην αγορά την νέα έκδοση του eQualSuite σε .ΝΕΤ. Οι εγκαταστάσεις του eQualSuite έχουν ήδη ξεπεράσει τις 70.
Ολοκληρώνουμε το πρώτο σύστημα επιχειρησιακής συνέχειας στην χώρα μας σε συστημική Τράπεζα, το οποίο πιστοποιείται κατά BS 25999 και στη συνέχεια σε ISO 22301.
Αναλαμβάνουμε το πρώτο έργο μας στο εξωτερικό (Πορτογαλία), στον κλάδο πληροφορικής με αντικείμενο το IT Service Management.
Συνεχίζοντας να πρωτοπορούμε αναλαμβάνουμε το πρώτο έργο πιστοποίησης ISO 14064 για τον υπολογισμό του ανθρακικού αποτυπώματος και ολοκληρώνουμε το πρώτο μας σύστημα ενεργειακής διαχείρισης κατά ISO 50001.
Αναλαμβάνουμε την αποκλειστική αντιπροσώπευση του BCMI, ενός από τα 3 μεγαλύτερα ινστιτούτα επιχειρηματικής συνέχειας στον κόσμο και πιστοποιούμε τους πρώτους business continuity experts στην Ελλάδα.
Υλοποιούμε μεγάλα έργα κανονιστικής συμμόρφωσης στον Δημόσιο Τομέα για την Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης και για 31 Δημόσια Νοσοκομεία σε όλη τη χώρα.
Αναλαμβάνουμε έργο επιχειρησιακής συνέχειας στη Ρουμανία.
Αναπτύσσουμε απολογισμούς εταιρικής ευθύνης και κώδικες ηθικής και δεοντολογίας σε μεγάλους οργανισμούς.
Υλοποιούμε τα πρώτα έργα ανάπτυξης πολιτικών και διαδικασιών κατά της διαφθοράς και της δωροδοκίας, τα οποία πιστοποιούνται κατά ISO 37001 και τα πρώτα έργα ανάπτυξης πολιτικών και διαδικασιών κανονιστικής συμμόρφωσης .
Έχοντας ξεπεράσει τα 50 στελέχη, υλοποιούμε κάποια από τα σημαντικότερα έργα συμμόρφωσης βάσει του Ευρωπαϊκού Κανονισμού για τα προσωπικά δεδομένα - GDPR.
Ξεκινάμε μια διαδικασία οργανωτικού και ψηφιακού μετασχηματισμού μας εστιάζοντας στη σύναψη στρατηγικών συνεργασιών, στην επέκταση των υφιστάμενων υπηρεσιών, στην καινοτομία και στην αυτοματοποίηση των διαδικασιών. Την ίδια χρονιά ξεπερνάμε σε κύκλο εργασιών τα 3 εκ. €.
Ξεκινάει η επέκταση του eQualSuite προκειμένου να καλύπτει τις λειτουργίες ενός ολοκληρωμένου GRC - Governance, Risk, Compliance- λογισμικού.
Δημιουργείται Τμήμα Εκπαίδευσης που παρέχει σεμινάρια, workshops και πρωτοποριακά μαθήματα e-learning.
H PRIORITY ξεκινάει τη δραστηριοποίηση της στην Κύπρο, με γραφεία στη Λευκωσία, και ολοκληρώνει τα πρώτα έργα Data Governance.
H PRIORITY επεκτείνεται στις λύσεις αυτοματισμού και αναλαμβάνει την αντιπροσωπεία κορυφαίων κατασκευαστών από τη διεθνή αγορά στην Ελλάδα, που διαθέτουν λογισμικά στην αυτοματοποίηση διαδικασιών με χρήση τεχνολογιών AI και RPA.
Η PRIORITY ξεπερνάει τους 75 εργαζομένους και ολοκληρώνει τα πρώτα έργα ESG (σε συστημική τράπεζα και σε βιομηχανία), απλούστευσης διαδικασιών στον ιδιωτικό και στο δημόσιο τομέα και chatbot.
Δημιουργείται έμπειρη ομάδα penetration test και καθετοποιούνται οι υπηρεσίες cybersecurity.
Η PRIORITY αποτελεί τον συνεργάτη της Alpha Bank για την επιδότηση των πελατών της μέσω αναπτυξιακού νόμου, του ΕΣΠΑ και του Ταμείου Ανάκαμψης.

Το βίντεό μας

Τα Στατιστικά μας

Άνθρωποι
75+ άτομα προσωπικό
Μεταπτυχιακό
Το 69% κάτοχοι μεταπτυχιακού
84% επί των συμβούλων
Γυναίκες
33% γυναίκες σύμβουλοι 45% επί του συνόλου
του προσωπικού
Εκπαίδευση
2,000 ώρες ετησίως
σε εκπαίδευση των εργαζομένων μας
Ανάπτυξη
3 εκατ. € κύκλος εργασιών
26% μέσος ρυθμός ανάπτυξης
τα τελευταία 4 χρόνια
Δραστηριότητα
27 χρόνια δραστηριότητας
21 τομείς δραστηριότητας
+26 τίτλοι εκπαιδευτικών σεμιναρίων
4000+
συμβουλευτικά έργα
Πιστοποιημένη κατά
7 ISO standards
Πελάτες
1300+ πελάτες
44 από τις 100 μεγαλύτερες εταιρείες της λίστας Forbes είναι πελάτες μας