Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα Ιστοτόπου

Η Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «ΠΡΑΪΟΡΙΤΥ ΚΟΥΟΛΙΤΥ ΚΟΝΣΑΛΤΑΝΤΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και τον διακριτικό τίτλο «PRIORITY QUALITY CONSULTANTS S.A.» (εφεξής «PRIORITY» ή «Εταιρεία»), αποδίδει μεγάλη σημασία στην προστασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Η PRIORITY είναι Υπεύθυνος Επεξεργασίας αναφορικά με τα προσωπικά δεδομένα που υπόκεινται σε επεξεργασία κατά την πλοήγησή σας στον δικτυακό της ιστότοπο (https://www.priority.com.gr) και παραμένει στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση. Η Εταιρεία μας εδρεύει στη Λυκόβρυση Αττικής, Λεωφόρος Σοφοκλή Βενιζέλου, αρ. 49-51, , Τ.Κ. 141 23, τηλέφωνο επικοινωνίας: 210-2509900, δ/νση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail): [email protected]

Παρακαλούμε να αφιερώσετε λίγο χρόνο να διαβάσετε προσεκτικά τους παρακάτω όρους. Για οποιαδήποτε απορία σας μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Λίγα λόγια για τον ιστότοπο www.priority.com.gr

Ο ιστότοπος www.priority.com.gr αποτελεί τον δικτυακό τόπο της Εταιρείας μας, μέσω του οποίου μπορείτε να ενημερωθείτε σχετικά με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που προσφέρει η PRIORITY, καθώς και να έρθετε σε άμεση επικοινωνία μαζί μας.

Τι είδους προσωπικά δεδομένα επεξεργαζόμαστε;

Α) Κατά τη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας, επεξεργαζόμαστε το όνομα, την εταιρεία που εκπροσωπείτε και την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) σας.

Β) Κατά τη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας αποστολής ενημερωτικών ηλεκτρονικών δελτίων (newsletter), επεξεργαζόμαστε το όνομα, την εταιρεία που εκπροσωπείτε και την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) σας.

Γ) Κατά τη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας για συμμετοχή σε εκπαιδεύσεις σεμινάρια επεξεργαζόμαστε το όνομα, την εταιρεία που εκπροσωπείτε και την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) σας.

Δ) Κατά τη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας πρόσληψης επεξεργαζόμαστε το όνομα, την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) σας, το τηλέφωνο επικοινωνίας και το βιογραφικό που μας επισυνάπτετε.

Ε) Κατά την επίσκεψη και πλοήγηση σας στον ιστότοπό μας επεξεργαζόμαστε δεδομένα μέσω των απολύτως απαραίτητων τεχνικών cookies που είναι εγκατεστημένα στον ιστότοπό μας  και των cookies για την εγκατάσταση των οποίων έχετε παράσχει τη ρητή σας συγκατάθεση. Μάθετε περισσότερα σχετικά με την Πολιτική cookies του ιστοτόπου μας  εδώ.

Για ποιο σκοπό επεξεργαζόμαστε τα στοιχεία σας;

Η Εταιρεία ή/και τρίτοι κατ’ εντολή και για λογαριασμό της/ εκτελούντες την επεξεργασία επεξεργάζονται τα προσωπικά σας δεδομένα αποκλειστικά για τους κάτωθι σκοπούς:

α) την ολοκλήρωση της επικοινωνίας της Εταιρείας μαζί σας στα πλαίσια ενημέρωσής σας και προώθησης των υπηρεσιών μας, κατόπιν σχετικού αιτήματος σας, μέσω της φόρμας επικοινωνίας,

β) την αποστολή του ενημερωτικού ηλεκτρονικού δελτίου μας (Newsletter), το οποίο παρέχει ενημερωτικό υλικό για τις παρεχόμενες υπηρεσίες της Εταιρείας μας,

γ) τη διαχείριση της συμμετοχής σας σε εκπαιδεύσεις και σεμινάρια

δ) την αξιολόγηση της αίτησής σας για μια διαθέσιμη θέση εργασίας,

ε) την καλύτερη λειτουργία του διαδικτυακού τόπου της Εταιρείας μας και τη βελτίωση της πλοήγησής σας σε αυτόν, χρησιμοποιώντας cookies. Μάθετε περισσότερα σχετικά με την Πολιτική cookies του ιστοτόπου μας  εδώ.

Τα δεδομένα σας υφίστανται επεξεργασία αποκλειστικά για τους παραπάνω σκοπούς ή κατά περίπτωση για σκοπούς νομοθετικής/ρυθμιστικής συμμόρφωσης της Εταιρείας ή υποστήριξης των νομικών μας αξιώσεων.

Ποια είναι η νομική βάση επεξεργασίας των δεδομένων σας;

Αναφορικά με τα προσωπικά δεδομένα σας που λαμβάνει η Εταιρεία όταν συμπληρώνετε την φόρμα επικοινωνίας, η νομική βάση της επεξεργασίας είναι πως η επεξεργασία είναι απαραίτητη για σκοπούς διασφάλισης των εννόμων συμφερόντων της Εταιρείας μας, και συγκεκριμένα της διατήρησης των απαραίτητων διαύλων επικοινωνίας με τους υφιστάμενους και δυνητικούς πελάτες της Εταιρείας αλλά και την ενημέρωση του κοινού για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της Εταιρείας.

Όσον αφορά τα προσωπικά σας δεδομένα, τα οποία μας παρέχετε με την εγγραφή σας στη λίστα παραληπτών του Newsletter μας, η επεξεργασία τους διενεργείται δυνάμει της ρητής συγκατάθεσης που μας δίδετε για τον εν λόγω σκοπό.

Αναφορικά με τα προσωπικά δεμένα σας που επεξεργαζόμαστε κατόπιν συμπλήρωσης της ηλεκτρονικής φόρμας για συμμετοχή σε σεμινάρια και εκπαιδεύσεις της PRIORITY, νομική βάση για την επεξεργασία είναι πως αυτή είναι απαραίτητη προκειμένου να ληφθούν μέτρα κατ’ αίτησή σας, πριν από τη σύναψη σύμβασης.

Όσον αφορά τα προσωπικά σας δεδομένα τα οποία επεξεργαζόμαστε κατόπιν εκδήλωσης  ενδιαφέροντος για μια διαθέσιμη θέση εργασίας, μέσω της συμπλήρωσης της ηλεκτρονικής φόρμας πρόσληψης, νομική βάση για την επεξεργασία είναι πως η επεξεργασία είναι απαραίτητη προκειμένου να ληφθούν μέτρα κατ’ αίτησή σας, πριν από τη σύναψη σύμβασης.

Ως προς τα προσωπικά δεδομένα που λαμβάνουμε από τα cookies που είναι εγκατεστημένα στον ιστότοπό μας, η επεξεργασία που διενεργείται βασίζεται στη ρητή δική σας συγκατάθεση στην περίπτωση χρήσης cookies πέραν των τεχνικώς απαραίτητων για τη λειτουργία του ιστοτόπου. Αναφορικά με την Πολιτική cookies του ιστοτόπου μας  μπορείτε να ενημερωθείτε εδώ.

Κάνουμε χρήση αυτοματοποιημένης λήψης αποφάσεων/ περιλαμβανομένης της κατάρτισης προφίλ κατά την επεξεργασία των δεδομένων σας;

Δε λαμβάνουμε αποφάσεις, ούτε προβαίνουμε σε κατάρτιση προφίλ, βάσει αυτοματοποιημένης επεξεργασίας των δεδομένων σας.

Επεξεργαζόμαστε δεδομένα ανηλίκων;

Ο ιστότοπός μας και οι υπηρεσίες μας δεν απευθύνονται σε ανηλίκους. Στην περίπτωση που ανήλικος έρθει σε επικοινωνία μαζί μας, μέσω της φόρμας επικοινωνίας, τα προσωπικά του δεδομένα θα διαγράφονται αμέσως.

Ποιοι είναι οι αποδέκτες των δεδομένων σας;

Πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα έχει αποκλειστικά το απαραίτητο, σε κάθε περίπτωση, προσωπικό της Εταιρείας, το οποίο έχει λάβει τη δέουσα ενημέρωση για την ασφαλή επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Επιπλέον, πρόσβαση μπορεί να έχουν και οι συνεργαζόμενες με εμάς Εταιρείες και συνεργάτες ιδιώτες (εκτελούντες την επεξεργασία), κατόπιν σχετικής ανάθεσης της επεξεργασίας σε αυτούς από την Εταιρεία. Ενδεικτικά, τα προσωπικά δεδομένα όσων υποβάλλουν αίτηση σε μια από τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας, τυγχάνουν επεξεργασίας από την συνεργαζόμενη Εταιρεία παροχής πλατφόρμας ανεύρεσης ανθρώπινου δυναμικού. Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων από τους εκτελούντες την επεξεργασία πραγματοποιείται υπό τις ρητές εντολές της Εταιρείας και υπό την εγγύηση λήψης  όλων των κατάλληλων τεχνικών και οργανωτικών μέτρων για την προστασία των δεδομένων σας.

Τρίτα μέρη που ενδέχεται να έχουν πρόσβαση στα δεδομένα σας είναι επίσημοι κρατικοί και εποπτικοί φορείς (π.χ. διωκτικές και εισαγγελικές αρχές, εποπτικές αρχές κλπ.), όταν κληθούμε να συμμορφωθούμε με τη νομοθεσία, όταν η διαβίβαση κρίνεται απαραίτητη για σημαντικούς λόγους δημόσιου συμφέροντος, καθώς και για τη θεμελίωση, την άσκηση ή την υποστήριξη νομικών αξιώσεων.

Διαβίβαση προσωπικών δεδομένων εκτός ΕΟΧ

Δεν πραγματοποιείται διαβίβαση των προσωπικών σας δεδομένων που συλλέγονται στα πλαίσια αυτών των σκοπών, εκτός Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.

Η περίοδος τήρησης των προσωπικών σας δεδομένων

Τα προσωπικά σας δεδομένα τηρούνται μόνο για το εύλογο χρονικό διάστημα που απαιτείται από τη φύση της επεξεργασίας των δεδομένων και μόνο για όσο απαιτείται προς επίτευξη του σκοπού αυτής, εκτός αν υφίσταται αντίθετη έννομη υποχρέωση προς περαιτέρω τήρησή τους.

Τα προσωπικά δεδομένα, νομική βάση για την επεξεργασία των οποίων αποτελεί η ρητή δική σας συγκατάθεση τηρούνται για όσο χρονικό διάστημα αυτή δεν έχει ανακληθεί.

Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται από τα Cookies, τα διαγράφουμε σύμφωνα με την Πολιτική Cookies. Αναφορικά με την Πολιτική cookies του ιστοτόπου μας  μπορείτε να ενημερωθείτε εδώ.

Σύνδεση με δικτυακούς τόπους τρίτων

Η τυχόν διασύνδεση του παρόντος Διαδικτυακού Τόπου με άλλο διαδικτυακό τόπο τρίτων μερών μέσω ειδικών συνδέσμων, υπερσυνδέσμων (links, hyperlinks, banners κ.λπ.) δεν συνεπάγεται την εκ μέρους της Εταιρείας ανάληψη οιασδήποτε ευθύνης για το περιεχόμενο του διαδικτυακού τόπου αυτού, την ποιότητα και την πληρότητα των τυχόν προϊόντων ή των υπηρεσιών που παρουσιάζονται σε αυτόν ή την πολιτική που ακολουθείται σε αυτόν σχετικά με την προστασία και επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Το φυσικό πρόσωπο θα πρέπει να φροντίζει το ίδιο να ενημερώνεται για την προστασία και την επεξεργασία των δεδομένων του από τους ανωτέρω διαδικτυακούς τόπους και να διαβάζει τις αντίστοιχες πολιτικές προσωπικών δεδομένων που υφίστανται σε αυτούς.

Ασφάλεια των δεδομένων

Δεσμευόμαστε ότι έχουμε λάβει κατάλληλα οργανωτικά και τεχνικά μέτρα για την ασφάλεια και την προστασία των δεδομένων σας από κάθε μορφής τυχαία ή αθέμιτη επεξεργασία. Να σημειωθεί ότι και το ειδικά εξουσιοδοτημένο προσωπικό μας, το οποίο επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα, έχει λάβει την κατάλληλη καθοδήγηση και ενημέρωση.

Επιπλέον, χρησιμοποιούμε Ηλεκτρονικό Πιστοποιητικό Ασφαλείας (SSL – Secure Socket Layer), για να εξασφαλίσουμε την ασφαλή ανταλλαγή δεδομένων ανάμεσα στον ιστότοπο και τον φυλλομετρητή (browser) σας.

Τα μέτρα, που λαμβάνουμε, επανεξετάζονται και τροποποιούνται όταν κρίνεται απαραίτητο.

Ποια είναι τα δικαιώματα σας;

  • Έχετε δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά σας δεδομένα.

Αυτό σημαίνει ότι έχετε το δικαίωμα να ενημερωθείτε από εμάς εάν επεξεργαζόμαστε δεδομένα σας. Αν επεξεργαζόμαστε δεδομένα σας μπορείτε να ζητήσετε να ενημερωθείτε για τον σκοπό της επεξεργασίας, το είδος των δεδομένων σας που τηρούμε, σε ποιους τα δίνουμε, πόσο διάστημα τα αποθηκεύουμε, αν γίνεται αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων, αλλά και για τα λοιπά δικαιώματα σας, όπως διόρθωσης, διαγραφής δεδομένων, περιορισμού της επεξεργασίας και υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

  • Έχετε δικαίωμα διόρθωσης ανακριβών δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Αν διαπιστώσετε ότι υφίσταται λάθος στα δεδομένα σας μπορείτε να μας υποβάλλετε αίτηση για να τα διορθώσουμε (π.χ. διόρθωση ονόματος ή ενημέρωση αλλαγής τηλεφωνικού αριθμού).

  • Έχετε δικαίωμα διαγραφής/δικαίωμα στη λήθη.

Μπορείτε να μας ζητήσετε να διαγράψουμε τα δεδομένα σας αν δεν είναι απαραίτητα πλέον για τους ως άνω αναφερόμενους σκοπούς επεξεργασίας ή επιθυμείτε να ανακαλέσετε την συναίνεση σας στην περίπτωση που αυτή είναι η μόνη νόμιμη βάση.

  • Έχετε δικαίωμα φορητότητας των δεδομένων σας.

Μπορείτε να μας ζητήσετε να λάβετε σε αναγνώσιμη μορφή τα Δεδομένα που έχετε παράσχει ή να μας ζητήσετε να τα διαβιβάσουμε σε άλλο υπεύθυνο επεξεργασίας.

  • Έχετε δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας.

Μπορείτε να μας ζητήσετε να περιορίσουμε την επεξεργασία των δεδομένων σας για όσο χρόνο εκκρεμεί η εξέταση των αντιρρήσεων σας ως προς την επεξεργασία.

  • Έχετε δικαίωμα εναντίωσης στην επεξεργασία των δεδομένων σας.

Μπορείτε να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των δεδομένων σας ή να άρετε τη συγκατάθεση σας και εμείς θα σταματήσουμε την επεξεργασία των δεδομένων σας, αν δεν υφίστανται άλλοι επιτακτικοί και νόμιμοι λόγοι που υπερισχύουν έναντι του δικαιώματος σας.

  • Έχετε δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσης.

Μπορείτε να ανακαλέσετε, ανά πάσα στιγμή τη συγκατάθεσή σας, στις περιπτώσεις όπου η επεξεργασία διενεργείται επί της εν λόγω νομιμοποιητικής βάσης. Η ανάκληση της συγκατάθεσης δεν θίγει τη νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεση προ της ανάκλησής της.

Πώς μπορείτε να ασκήσετε τα δικαιώματα σας;

Εάν επιθυμείτε να λάβετε περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ή να ασκήσετε οποιοδήποτε εκ των ανωτέρω δικαιωμάτων μπορείτε να μας στείλετε σχετικό αίτημα είτε στην ταχυδρομική διεύθυνση της Εταιρείας (Σοφοκλή Βενιζέλου 49-51, 14123, Λυκόβρυση) είτε στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ([email protected]), με τίτλο «Άσκηση δικαιώματος πρόσβασης/ διόρθωσης/ διαγραφής/ περιορισμού/ εναντίωσης/ ανάκλησης συγκατάθεσης», με περιγραφή του αιτήματος σας και εμείς θα φροντίσουμε να το εξετάσουμε και να σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.

Η απάντησή μας στο αίτημά σας θα λάβει χώρα εντός (1) ενός μηνός από τη λήψη του και δε συνεπάγεται κανένα κόστος για εσάς. Η ανωτέρω προθεσμία μπορεί να παραταθεί για χρονικό διάστημα δύο (2) επιπλέον μηνών λόγω της πολυπλοκότητας ή του αριθμού των αιτημάτων, περίπτωση κατά την οποία θα ενημερωθείτε για την παράταση το ταχύτερο δυνατό και το αργότερο εντός μήνα από την παραλαβή του αιτήματος. Στην τελευταία περίπτωση θα σας ενημερώσουμε σχετικά με την καθυστέρηση και τους λόγους της.

Στις περιπτώσεις που το αίτημα θα κριθεί προδήλως αβάσιμο ή υπερβολικό η Εταιρεία δύναται, είτε να αρνηθεί την διεκπεραίωση του, είτε να ζητήσει την καταβολή εύλογου τέλους για τη διεκπεραίωσή του, λαμβάνοντας υπόψη τα διοικητικά έξοδα για την παροχή της ενημέρωσης ή την εκτέλεση της ζητούμενης ενέργειας.

Στην περίπτωση που: α. θεωρείτε πως δεν ικανοποιήθηκε επαρκώς και νομίμως κάποιο αίτημά σας ή β. θεωρείτε πως το δικαίωμα στην προστασία των προσωπικών σας δεδομένων προσβάλλεται από κάποια επεξεργασία που πραγματοποιούμε,  έχετε δικαίωμα να υποβάλλετε καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (ταχυδρομική δ/νση Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα, τηλ. 210-6475600, δ/νση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου e-mail: [email protected]).

Πώς θα ενημερωθείτε για τυχόν τροποποιήσεις της παρούσας Πολιτικής;

Θα ενημερώνουμε την παρούσα Πολιτική όποτε αυτό είναι αναγκαίο. Εάν υπάρχουν σημαντικές αλλαγές στην Πολιτική ή στον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε τα Προσωπικά δεδομένα σας, θα σας ειδοποιούμε είτε δημοσιεύοντας μια ειδοποίηση σε εμφανές σημείο προτού οι αλλαγές τεθούν σε ισχύ είτε με κάθε άλλο πρόσφορο τρόπο. Σας ενθαρρύνουμε να διαβάζετε ανά τακτά διαστήματα την παρούσα Πολιτική για να γνωρίζετε πώς προστατεύονται τα δεδομένα σας. Η τελευταία αναθεώρηση της παρούσας Πολιτικής πραγματοποιήθηκε την 18/1/2020.