loader

25 χρόνια PRIORITY

14-12-2020

Συνεχίζουμε και μετεξελισσόμαστε μαζί με την αγορά!
Η φετινή χρονιά, αποτέλεσε μια χρονιά γεμάτη προκλήσεις, με κυρίαρχη αυτή της πανδημίας, που ακόμα εξακολουθεί να αποτελεί βασικό παράγοντα ανατροπής του τρόπου που εργαζόμαστε, λειτουργούμε, επικοινωνούμε και σχεδιάζουμε την επόμενη ημέρα. Μια πρόκληση που έφερε σε πρώτο επίπεδο ξανά τον καταλυτικό ρόλο του συμβούλου, ζητώντας του να λειτουργήσει σχεδόν προνοητικά και με αμεσότητα να δώσει λύσεις και ασφαλή διέξοδο στα αχαρτογράφητα νερά που βιώνουμε όλους αυτούς τους μήνες στην επιχειρησιακή μας λειτουργία. Πρόκληση στην οποία όχι απλά ανταποκριθήκαμε, αλλά δώσαμε και το στίγμα μας στην αγορά με νέες καινοτόμες υπηρεσίες και Business Processes (Pandemic BCP/BIA, Πιστοποιήσεις Covid, VA/PT, Supply Chain Resilience, κ.ο.κ.).
Ήταν όμως παράλληλα και μια χρονιά ορόσημο για την PRIORITY, η οποία πέρασε σε ένα νέο κεφάλαιο. Συμπληρώνοντας 25 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην αγορά, έφτασε η ώρα να της «ξανασυστηθούμε» με το νέο μας λογότυπο, το νέο μας motto αλλά και τη νέα, φρέσκια θεώρησή μας για αυτό που ανέκαθεν ήταν ο στόχος μας: η απλοποίηση των επιχειρησιακών διαδικασιών, ώστε να επισπεύσουμε την αναπτυξιακή πορεία των πελατών μας, έχοντας σύμμαχο -και όχι εμπόδιο- την κανονιστική συμμόρφωση.
Η νέα μας εταιρική ταυτότητα έχει στο επίκεντρο τη φράση: “Transformation Enabler”. Για εμάς στην PRIORITY, ο «Επιχειρησιακός Μετασχηματισμός» είναι ο τρόπος να ανταποκριθούμε στη Νέα Εποχή. Διαθέτοντας 25 χρόνια εκτεταμένης τεχνογνωσίας και βαθιάς εμπειρίας σε κρίσιμες επιχειρησιακές διαδικασίες, εφαρμόζουμε αυτήν την Αλλαγή, πρώτα στην εταιρεία μας και εν συνεχεία την ευαγγελιζόμαστε στην αγορά.
Οι πυλώνες που βασίζουμε αυτή τη νέα μας θεώρηση είναι 3:
1. Aξιόπιστο, έξυπνο και πρακτικό compliance, ώστε να μην αποτελεί φρένο ή ρίσκο στο μετασχηματισμό, αλλά σταθερό πλαίσιο επιτάχυνσης
2. Aπλοποίηση και βελτιστοποίηση διαδικασιών
3. Λύσεις αυτοματοποίησης και ψηφιοποίησης διαδικασιών
Και όλα αυτά υπό το πρίσμα, ότι βρισκόμαστε σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο τοπίο, όπου τα ρίσκα αυξάνονται και αλλάζουν διαρκώς, με την κλιματική αλλαγή να αποτελεί τη Νο1 πρόκληση που θα κληθούμε όλοι μας να διαχειριστούμε τα επόμενα χρόνια – και αφού έχουμε αφήσει πίσω μας το ζήτημα της πανδημίας.
Παράλληλα, ένα νέο δυναμικό στοιχείο της νέας μας ταυτότητας είναι το καινούριο μας, ανανεωμένο site www.priority.com.gr το οποίο βρίσκεται στον αέρα από τις 15 Δεκεμβρίου 2020. Με νέα εικαστική προσέγγιση, πληροφοριακό και ενημερωτικό χαρακτήρα και «νεύρο», έρχεται αφενός να δώσει το στίγμα της PRIORITY στις εξελίξεις της αγοράς και αφετέρου να ξεδιπλώσει όλες τις υπηρεσίες, λογισμικά, εκπαιδεύσεις και δραστηριότητες της, με μια φρέσκια διεισδυτική ματιά και πάντα με την προστιθέμενη αξία ενός καταξιωμένου συμβούλου επιχειρήσεων.
Επίσης, η συμπλήρωση των 25 ετών μας, συνοδεύεται και από την επετειακή έκδοση ενός ολιγοσέλιδου Booklet, το οποίο αποτυπώνει όλα τα σημεία-σταθμούς σε αυτή την εξελικτική πορεία, η οποία έχει αποτυπωθεί και σε ένα αντίστοιχο video.
Σε αυτή τη Νέα Εποχή, η νέα μας ταυτότητα, παντρεύει όλα εκείνα τα καλά μας γνωρίσματα που μας καταξίωσαν στη συνείδησή της αγοράς ως αξιόπιστη επιλογή συμβούλου, μαζί με τις νέες τεχνολογικές μας δεξιότητες σε πεδία που θα μας απασχολήσουν εντονότερα τα επόμενα χρόνια, όπως Blockchain, RPA, AI, Data Analytics & Data Governance, Cyber Resilience, κ.α..
Στόχος μας να μετεξελιχθούμε μαζί με τους πελάτες μας. Η PRIORITY παρέχοντας εδώ και 25 χρόνια πρωτοπόρες συμβουλευτικές υπηρεσίες απλοποίησης και βελτιστοποίησης διαδικασιών και κανονιστικής συμμόρφωσης, καθώς και πρωτοποριακό λογισμικό και ψηφιακές λύσεις, είναι σε θέση να καθοδηγήσει κάθε μεγέθους επιχείρηση σε αυτήν τη μετάβαση, με αξιοπιστία, ευελιξία και ασφάλεια, όπως πάντα.
Ο ψηφιακός και λειτουργικός μετασχηματισμός είναι το «κλειδί» για την αλλαγή οποιασδήποτε εταιρείας, προκειμένου να παραμείνει ανταγωνιστική στον κλάδο της. Το γνωρίζουμε και πλέον το κάνουμε πράξη: Στην PRIORITY στοχεύουμε να καταστούμε ο κορυφαίος Transformation Enabler της αγοράς. Και σε αυτό το ταξίδι, καλούμε -για μια ακόμη φορά- την αγορά, άλλα και όλους εσάς, δίπλα μας.