23/4 Workshop: Food safety – Health & Safety μετά από Covid για εστίαση και τουρισμό

09-04-2021

H πανδημία COVID-19 που είναι σε εξέλιξη σε όλη την υφήλιο, έχει επηρεάσει σημαντικά τη λειτουργία των περισσότερων επιχειρήσεων. Η επαναλειτουργία των επιχειρήσεων και η επιστροφή τους στην κανονικότητα απαιτεί αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας τους, ώστε να προστατεύσουν τους πελάτες, τους συνεργάτες και τους εργαζομένους τους.

Η PRIORITY τοποθετημένη στο κέντρο των εξελίξεων, διοργανώνει την Παρασκευή 23/4 workshop με τίτλο: Food safety – Health & Safety μετά από Covid για εστίαση και τουρισμό.

Το workshop, απευθύνεται σε μικρές επιχειρήσεις εστίασης και ξενοδοχεία με σκοπό να αναλυθούν τα σημαντικότερα θέματα σχετικά με την ασφάλεια τροφίμων, την υγεία και ασφάλεια στην εργασία, την τήρηση των κανόνων υγιεινής και την αντιμετώπιση εκτάκτων καταστάσεων.

Επιπρόσθετα, θα παρατεθούν πρακτικές συμβουλές για τα παραπάνω θέματα με σκοπό τα στελέχη να μπορούν να προσαρμόσουν τη λειτουργία της επιχείρησής τους στις νέες συνθήκες που έχει διαμορφώσει η πανδημία.

Εισηγητές: Γ. Γούλας & Τ. Στρουσόπουλος

Διάρκεια: 2 ώρες (1 ώρα Food Safety & 1 ώρα Health & Safety)

Κόστος: Δωρεάν συμμετοχή

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο Workshop και να λάβετε πληροφορίες για τον τρόπο υλοποίησης, στέλνετε email στο [email protected]