loader

Οι πελάτες μας

Πρωτοπόρες επιχειρήσεις στον κλάδο τους, που διακρίνονται για την άψογη ποιότητά τους, εμπιστεύονται στην PRIORITY τις πιστοποιήσεις, την κανονιστική τους συμμόρφωση, την απλούστευση των διαδικασιών τους και τη συνεχή βελτίωσή τους. Ενδεικτικά μεταξύ 1500 εταιρειών αναφέρονται οι εξής:

Έχετε κάποια απορία;

«Η μακροχρόνια συνεργασία με την PRIORITY έχει επανειλημμένως επιβεβαιώσει τον επαγγελματισμό των στελεχών της και τη δυνατότητα να καταλαβαίνουν τις ανάγκες της Alpha Υποστηρικτικών Εργασιών. Πέραν αυτού, συχνότατα η PRIORITY αντιλαμβανόμενη τις τάσεις της αγοράς, προτείνει εφικτές, οικονομικές και προσοδοφόρες ενέργειες για την μεγιστοποίηση της προστιθέμενης αξίας της Alpha Υποστηρικτικών Εργασιών».

Χρήστος Σιώκας, Γενικός Διευθυντής, Alpha Υποστηρικτικών Εργασιών

«H PRIORITY διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο στην καθοδήγηση της Black Sea Trade & Development Bank, μιας πολυμερούς αναπτυξιακής τράπεζας με έδρα στη Θεσσαλονίκη, μέσω της ανάπτυξης των κανόνων και πρακτικών της για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων. Η PRIORITY αποδείχθηκε ένας αξιόπιστος και ευέλικτος εταίρος, στελεχωμένος με καταρτισμένους και αφοσιωμένους επαγγελματίες, οι οποίοι συνεργάστηκαν αποτελεσματικά με το προσωπικό της Τράπεζας μας και βοήθησαν την Τράπεζα να ανταπεξέλθει στις πολυπλοκότητες των απαιτήσεων προστασίας των προσωπικών δεδομένων, σύμφωνα με τα καλύτερα διεθνή πρότυπα».

Ζήνων Χατζηαντώνογλου, Head, Compliance and Operational Risk Management Office, Black Sea Trade & Development Bank

«Είναι αξιοσημείωτη η ικανότητα των στελεχών της PRIORITY να αντιλαμβάνονται πλήρως το business του πελάτη, τις ιδιαιτερότητες του κλάδου, προκειμένου να προτείνουν καινοτόμες και εφαρμόσιμες λύσεις. Θα πρότεινα την PRIORITY ως σύμβουλο σε όλο το φάσμα των υπηρεσιών της».

Γιάννης Μαυρομιχάλης, COO Care Direct

«Σε μια επιχείρηση είναι πολύ σημαντικό και κρίσιμο ο εξωτερικός σύμβουλος, να αντιληφθεί τις ιδιαιτερότητες και τον τρόπο λειτουργίας της. Η ομάδα της PRIORITY, με την εμπειρία και την τεχνογνωσία που διαθέτει, κατάφερε την επιτυχή προσαρμογή της εταιρείας μας στα νέα κανονιστικά δεδομένα, εντός του ορισθέντος χρονοδιαγράμματος. Λόγω της εξαιρετικής συνεργασίας μας προτείναμε την PRIORITY και σε άλλες συνεργαζόμενες εταιρείες».

Εύη Μίχου, Διευθύνουσα Σύμβουλος, DAMMA ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΑΕ

«Με την PRIORITY έχουμε μία αρμονική συνεργασία σε θέματα προσαρμογής της ΕΖΑ σε εθνικούς και ευρωπαϊκούς κανονισμούς. Η εμπειρία της αγοράς που διαθέτουν τα στελέχη της PRIORITY αποτελεί εχέγγυο για την άρτια υλοποίηση των έργων».

Άγγελος Καρακυριάκος, Οικονομικός Διευθυντής, Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης

«Από τη συνεργασία μας με την PRIORITY, διαπιστώσαμε ότι διαθέτει καταρτισμένα στελέχη, που έχουν την ικανότητα να αντιλαμβάνονται τις ιδιαιτερότητες του πελάτη και των συνεργατών του. Επιπλέον, προτείνουν στοχευμένες και εφαρμόσιμες λύσεις. Η ποιότητα των παραδοτέων τους είναι εξαιρετική».

Βασίλης Παναγιωτίδης, Διευθυντής, Ελληνική Ένωση Τραπεζών

«Χαρακτηριστικό των στελεχών της PRIORITY είναι η σε βάθος κατανόηση της δομής, της λειτουργίας και των αναγκών της εταιρείας μας. Επιπρόσθετα, μας ενημερώνουν για τις τάσεις της αγοράς σε θέματα digital transformation, κανονιστικής συμμόρφωσης και ασφάλειας πληροφοριών, πριν οι τάσεις αυτές υιοθετηθούν από την αγορά. Θεωρούμε την PRIORITY όχι απλά σύμβουλο, αλλά συνεργάτη στην προσπάθειά μας για ταχύτερες και ποιοτικότερες υπηρεσίες προς τους ασφαλισμένους μας»

Μαρία Σωτήρχου, Information Security Manager, Ευρωπαϊκή Πίστη

«Τα στελέχη της PRIORITY κατανόησαν πλήρως τις ανάγκες του κλάδου των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και πρότειναν εφικτές λύσεις. H ποιότητα των παραδοτέων τους ήταν εξαιρετική, όπως και η όλη συνεργασία μας».

Ράνια Κλεισιούνη, ΙΤ Manager, Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

«Η Ogilvy διατηρεί μακροχρόνια συνεργασία με την PRIORITY σε θέματα κανονιστικής συμμόρφωσης και πιστοποιήσεων. Εμπιστευόμαστε τα στελέχη της και εκτιμάμε πολύ την ικανότητα και τον επαγγελματισμό τους γιατί από την έναρξη της συνεργασίας μας αντιλήφθηκαν το εύρος και την πολυπλοκότητα των δραστηριοτήτων του οργανισμού μας και μας προτείνουν τις βέλτιστες λύσεις που προσαρμόζονται στις ανάγκες μας, όπως αυτές κάθε φορά διαμορφώνονται».

Τέτη Τσεκούρα, Group Chief Legal Counsel, Ogilvy

«H PRIORITY ανταποκρίθηκε με επιτυχία σε ένα δύσκολο και περίπλοκο έργο κανονιστικής προσαρμογής της ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ ΑΒΕΣ, εταιρείας της Philip Morris International, εντός ασφυκτικών χρονικών περιθωρίων. Η άριστη απόδοση και η εξαιρετική συνεργασία της στην Ελλάδα υπήρξε η αφορμή για επέκταση της συνεργασίας και με την Philip Morris Bulgaria στη Βουλγαρία. Ένα από τα χαρακτηριστικά πλεονεκτήματα στη συνεργασία μας με την PRIORITY είναι ότι αντιλαμβάνεται τις ιδιαιτερότητες και τα χρονοδιαγράμματα του πελάτη και τις συνδυάζει με τις νομικές απαιτήσεις, ικανοποιώντας τις ανάγκες του πελάτη με τρόπο που δεν διαταράσσεται το business του».

Λεωνίδας Τόλης, Senior Counsel Greece, Romania, Bulgaria, Cyprus & Malta, ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ ΑΒΕΣ

«Η μακροχρόνια επιτυχημένη συνεργασία μας με την εταιρεία PRIORITY βασίζεται στις κοινές αξίες και πρακτικές που διέπουν τους δύο οργανισμούς, όσον αφορά την πελατοκεντρική προσέγγιση, την καινοτομία, την ομαδικότητα, την εξειδίκευση και την πρωτοβουλία, με γνώμονα τη συνεχή βελτίωση της επιχειρηματικής επίδοσης σε ένα ιδιαίτερα μεταβαλλόμενο/ανταγωνιστικό περιβάλλον. Με την πολύτιμη βοήθεια των συμβούλων της PRIORITY, καταφέρνουμε να ανοίγουμε νέους ορίζοντες για το μέλλον διασφαλίζοντας το παρόν».

Θανάσης Στεργίου, Quality Assurance Manager, Πειραιώς Direct Solutions

«Η συνεργασία μας με την PRIORITY απέδειξε ότι είναι εφικτό να συνδυαστούν υψηλής ποιότητας παραδοτέα εντός στενότατων χρονικών περιθωρίων. Εργαστήκαμε μαζί με τα στελέχη της PRIORITY, καταφέρνοντας να προσαρμόσουμε τις λειτουργίες του ΣΚΑΙ σε ένα απαιτητικό κανονιστικό πλαίσιο. Θα σύστηνα την PRIORITY σε οποιανδήποτε εταιρεία, ειδικά αν η λειτουργία της είναι περίπλοκη και αν διέπεται από πολύπλοκους κανονισμούς»

Αλέξανδρος Τσερνωτάς, ΙΤ Manager, ΣΚΑΙ

«Η ομάδα των στελεχών της PRIORITY λαμβάνοντας υπόψη το ιδιαίτερο κανονιστικό πλαίσιο που διέπει την λειτουργία του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, προσάρμοσε τα προαπαιτούμενα δεδομένα του κανονισμού GDPR σύμφωνα με τις ανάγκες των επιμέρους ενδιαφερομένων μερών. Είναι σημαντικότατο ότι η PRIORITY συνεργάστηκε αρμονικά και αποτελεσματικά με τα στελέχη του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, επιτυγχάνοντας μία εποικοδομητική και αγαστή λειτουργική σχέση»

Σοφία Παπαστρατή, Δικηγόρος, Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας