#Μαθαίνουμε remotely Secure Coding

31-03-2020

#Μαθαίνουμε remotely. Η PRIORITY με ενσυναίσθηση της πραγματικότητας και με την οπτική πως η ζωή και η εκπαίδευση συνεχίζονται, θα πραγματοποιήσει, με την εξειδικευμένη ομάδα της Twelvesec, το σεμινάριο Secure Coding στις 9-10 Απριλίου, remotely.

Ο βασιλιάς της τεχνολογίας είναι το λογισμικό, ως εκ τούτου η ασφάλεια πληροφοριών ξεκινά από την ασφαλή σχεδίαση των λογισμικών.

Στόχος σεμιναρίου: Η απόκτηση ολοκληρωμένης γνώσης για τις πιο σύγχρονες μεθοδολογίες και πρακτικές ασφαλούς σχεδίασης λογισμικών για όλες τις γλώσσες προγραμματισμού.

Εκπαιδευτικό αποτέλεσμα: Η εφαρμογή των βέλτιστων πρακτικών για τη σχεδίαση ασφαλών λογισμικών και τον έλεγχο ασφάλειάς τους.

Απευθύνεται σε: developers που επιθυμούν να βελτιώσουν τις μεθόδους συγγραφής κώδικα και σχεδίασης αρχιτεκτονικής, ώστε να εξασφαλίζουν την ασφάλεια των εφαρμογών τους.

Διάρκεια: 09:30-17:30

Τιμή: 650 ευρώ συν ΦΠΑ

Highlight: Οι συμμετέχοντες του σεμιναρίου θα έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν την πλατφόρμα AVATAO για ένα ολόκληρο μήνα μετά το πέρας του σεμιναρίου.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο σεμινάριο και να λάβετε πληροφορίες για τον τρόπο υλοποίησης, στέλνετε στο [email protected] τη φράση #Μαθαίνουμε remotely με τον τίτλο του σεμιναρίου: #Μαθαίνουμεremotely Secure Coding