Επιστροφή στην κανονικότητα με Ασφάλεια και Εγκυρότητα

18-05-2020

Καθώς η αγορά σταδιακά επανέρχεται στην κανονικότητα, ακολουθώντας τα ειδικά μέτρα άρσης της καραντίνας που ανακοινώνει η κυβέρνηση και τα αρμόδια Υπουργεία, η ανάγκη λήψης μέτρων από τις επιχειρήσεις για την μείωση μετάδοσης του COVID-19 και την δημιουργία ενός ασφαλούς και υγιεινού περιβάλλοντος εργασίας, γίνεται αδήριτη. Παράλληλα, οι επιχειρήσεις και οι εργοδότες έχουν υποχρέωση αναθεώρησης της Γραπτής Εκτίμησης Επαγγελματικού Κινδύνου, ώστε να συμπεριλάβουν τα μέτρα που έχουν λάβει για την αντιμετώπιση του COVID-19 και την προστασία των εργαζομένων τους.

Η PRIORITY έχει αναπτύξει ήδη συγκεκριμένη υπηρεσία για την πιστοποίηση της ορθής λειτουργίας, την οποία μπορεί να σας εξηγήσει επαρκώς μέσα από ένα Workshop στις 22 Μάϊου 2020 με τίτλο “Τhe day after tomorrow”.  Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε την απαραίτητη καθοδήγηση και συμβουλευτική, προκειμένου η επιχείρησή σας να επιστρέψει με ασφάλεια, εγκυρότητα και υπευθυνότητα στη νέα πραγματικότητα της αγοράς.

Πιστοποίηση ορθής λειτουργίας

Η PRIORITY ανταποκρινόμενη στην ανάγκη της αγοράς για προστασία των πελατών, των εργαζομένων και των συνεργατών των επιχειρήσεων που λειτουργούν σε χώρους συνάθροισης κοινού και υλοποιούν δραστηριότητες που στηρίζονται στην φιλοξενία, την συναναστροφή και την διασκέδαση, στην κρίσιμη περίοδο κατά την επανέναρξη της λειτουργίας τους και επιστροφής στην κανονικότητα, δημιούργησε υπηρεσία ανάπτυξης συστήματος διαχείρισης (Regulatory Risk-based Management System, RRMS-COVID 19) για την εφαρμογή μέτρων για την μείωση της διασποράς του ιού. Το σύστημα διαχείρισης είναι δομημένο κατά τέτοιο τρόπο, ώστε να καλύπτει τις απαιτήσεις των πρωτοκόλλων πιστοποίησης και να στηρίζει τις επιχειρήσεις στην αντιμετώπιση της απειλής του κορωνοϊού, μειώνοντας την πιθανότητα διασποράς του ιού εντός των χώρων της επιχείρησης. Το σύστημα απευθύνεται τόσο στις ανωτέρω επιχειρήσεις όσο και σε κάθε επιχείρηση που συνεργάζεται με αυτές και οφείλει να προστατεύει τους εργαζομένους και τους πελάτες της. Το σύστημα προσαρμόζεται στο πρότυπο, (Covid Shield, Sanitary label, B&W, κ.α.) που θα επιλέξει η επιχείρηση για την πιστοποίησή της.

Για περισσότερες πληροφορίες, πιέστε εδώ

Εκπαιδευτικό Workshop: “Τhe day after tomorrow”

H πανδημία COVID-19 που είναι σε εξέλιξη σε όλη την υφήλιο, έχει επηρεάσει σημαντικά τη λειτουργία των περισσότερων επιχειρήσεων. Η επαναλειτουργία των επιχειρήσεων και η επιστροφή τους στην κανονικότητα απαιτεί αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας τους, ώστε να προστατεύσουν τους πελάτες, τους συνεργάτες και τους εργαζομένους τους. 

Η PRIORITY τοποθετημένη στο κέντρο των εξελίξεων, διοργανώνει στις 22 Μαΐου 2020 το Workshop “Τhe day after tomorrow”.

Στο Workshop θα περιγραφούν οι βασικές απαιτήσεις της νομοθεσίας και των εθνικών πρωτοκόλλων που έχουν εκδοθεί σε διάφορους κλάδους επιχειρήσεων. Επιπρόσθετα, θα γίνει παρουσίαση των νέων προτύπων που έχουν εκδοθεί πρόσφατα με σκοπό να συστηματοποιήσουν τις διαδικασίες και τις πολιτικές που θα ακολουθήσει μία επιχείρηση για τον περιορισμό της διασποράς του ιού και της έκθεσης των πελατών της.

Ώρα διεξαγωγής: 10:00-13:00

Εισηγητές: Γιάννης Παπλωματάς, Γιώργος Γούλας

Κόστος: 30 ευρώ συν ΦΠΑ,

Σημείωση: η συμμετοχή για τους πελάτες της PRIORITY είναι δωρεαν. 

Τρόπος διεξαγωγής: remotely

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο Workshop και να λάβετε πληροφορίες για τον τρόπο υλοποίησης, στέλνετε email στο [email protected]